Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis10g12kcal2.3g0g0.3g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g30kcal4.8g1g0.6g0g
Valittu annoskoko24g15kcal2.4g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal1.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal10.2g2.1g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183