Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.2g3.9kcal0.3g0.1g0.2g0.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.4g0.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g8.4g30kcal2.3g0.2g2.3g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g121kcal8g1g9.4g1.2g
Valittu annoskoko24g61kcal4g0.5g4.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal2g0.3g2.4g0.3g
Arvot/100g100g256kcal16.9g2.1g19.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723