Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g5.1g7.4kcal1.1g0g0.3g0g
Rypsiöljy rainbow0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hillosipuli, Rainbow0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g1.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g30kcal2.6g1.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko24g15kcal1.3g0.6g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.7g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g62kcal5.5g2.5g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493