Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 5.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 3.3g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 5.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 1.9g7kcal0.4g0g0.6g0g
Auringonkukkaöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g41kcal1.4g2.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko24g20kcal0.7g1.2g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.4g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g86kcal3g5.1g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381