Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)5.5g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g29kcal1g5.6g0g0.4g
Valittu annoskoko24g15kcal0.5g2.8g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.3g1.4g0g0.1g
Arvot/100g100g61kcal2.1g11.8g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234