Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Poronliha, paistettu 4g8kcal1g0g0.5g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g4.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g21kcal2g1g1g0g
Valittu annoskoko24g11kcal1g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.5g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g45kcal4.2g2.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305