Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5.5g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper3.3g5.3kcal0.4g0.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 3.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g5.5g11kcal0.2g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g48kcal1.4g4.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko24g24kcal0.7g2.1g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.4g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g102kcal3g8.9g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492