Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai4.4g16kcal0.2g1.4g1.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g65kcal3g3.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko24g32kcal1.5g1.9g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal0.8g1g1g0.1g
Arvot/100g100g136kcal6.3g8g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249