Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.2g7.7kcal0.3g0g0.7g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g2.2g2.8kcal0.3g0.1g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%1.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g8.8g32kcal0.4g2.7g2.2g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.8g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g114kcal4.2g6g8.2g0.6g
Valittu annoskoko24g57kcal2.1g3g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g29kcal1.1g1.5g2.1g0.2g
Arvot/100g100g240kcal8.8g12.6g17.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224