Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 14g16kcal3g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punaviini 2.1g1.5kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g42kcal6.2g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko24g21kcal3.1g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1.6g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal13.2g2.1g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890