Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g3.3g11kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.7g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g7.8g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Marja keskiarvo 7.8g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g43kcal1.2g8.6g0.2g1.4g
Valittu annoskoko24g21kcal0.6g4.3g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.3g2.2g0.1g0.4g
Arvot/100g100g91kcal2.5g18.2g0.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483