Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g2g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.2kcal0.3g0.5g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.8g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g40kcal2.2g3.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko24g20kcal1.1g1.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.6g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g85kcal4.6g7.6g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915