Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha 10%5.9g10kcal1.2g0g0.6g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta0.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g9g3.7kcal0.5g0.4g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g52kcal4.2g3.8g2g0.4g
Valittu annoskoko24g26kcal2.1g1.9g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.1g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g109kcal8.8g8g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377096