Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Munakoiso, tuore2.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4.8g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, Popsi viitonen4.1g10kcal0.5g0.1g0.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g29kcal1.2g2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko24g15kcal0.6g1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.2g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344