Kaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja keitä suolatussa vedessä suht koht pehmeiksi.

Keitä riisit noin 2 dl:ssä lihalientä kunnes neste on imeytynyt.

Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada keitin vesi pois kaalista.

Sekoita riisit kaali ja jauheliha ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle siirappi ja soijakastike ja hiukan meiramia.

Sekoita vielä.

Lopuksi lihalientä niin paljon että peittyy.

Uuniin 170 asteeseen.

Hauduta noin 3 tuntia.

Vähempikin riittää, mutta parempaa pidemmällä ajalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Ukklip

Piiteka sanoi...

Nami nami :P

sunnuntai 20.03.2011 klo 21:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.8g2.3kcal0g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Riisi,risella, pitkäjyväinen1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.2g7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g35kcal1.8g4g1g0.6g
Valittu annoskoko24g17kcal0.9g2g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.5g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g73kcal3.8g8.4g2.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83591