Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g4.6g2.7kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Parsa 18g2.8kcal0.2g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g17kcal0.4g1.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko24g8kcal0.2g0.9g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.1g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g35kcal0.8g3.8g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894