Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali2.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g17kcal1g1.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko24g9kcal0.5g0.6g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.1g2.5g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712