Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g6.3g22kcal1.6g3.7g0.1g0.7g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g55kcal4.2g8.8g0.2g2.2g
Valittu annoskoko24g28kcal2.1g4.4g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.1g2.2g0.1g0.6g
Arvot/100g100g116kcal8.8g18.5g0.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549