Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g1.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g4.4kcal0.2g0g0.4g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.7g2.4kcal0.2g0.1g0.1g0.2g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g2.3g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g2.7g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g2.8g16kcal0.6g0.6g1.4g0.3g
Kaurajauho 0.9g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g92kcal4.8g4.2g6.2g3.6g
Valittu annoskoko24g46kcal2.4g2.1g3.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna12g23kcal1.2g1.1g1.6g0.9g
Arvot/100g100g195kcal10.1g8.9g13.1g7.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268098