Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 10g23kcal0.7g4.2g0.1g1.1g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3.9g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Maustekurkku3.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g118kcal1.8g9.4g7.6g2.4g
Valittu annoskoko24g59kcal0.9g4.7g3.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.5g2.4g1.9g0.6g
Arvot/100g100g248kcal3.8g19.7g16g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534