Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 13g16kcal2.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.6g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g43kcal5.6g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko24g22kcal2.8g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal1.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g91kcal11.8g4.2g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202