Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g7.8g29kcal1.1g5.6g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Katkarapu pienet (pirkka)5.6g3.7kcal0.8g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g88kcal4.6g11.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko24g44kcal2.3g5.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal1.2g3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.9g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886