Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 2.1g13kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Hasselpähkinä 1.6g10kcal0.2g0.1g1g0.3g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Puolukka 5.9g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 4.4g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g126kcal2.8g2.2g11.4g1.4g
Valittu annoskoko24g63kcal1.4g1.1g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g32kcal0.7g0.6g2.9g0.4g
Arvot/100g100g264kcal5.9g4.6g23.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514