Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 3.9g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g3.1g2.4kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g12kcal1.4g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko24g6kcal0.7g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g3kcal0.4g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g26kcal3g1.7g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234