Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.8g25kcal2.1g0g1.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kookosöljy 100g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g10g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g69kcal4.6g2.4g4.4g0g
Valittu annoskoko24g35kcal2.3g1.2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.2g0.6g1.1g0g
Arvot/100g100g144kcal9.6g5g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536