Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)7g4.6kcal1.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g7.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g21kcal2.4g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko24g11kcal1.2g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.6g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g45kcal5g1.3g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107