Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 13g16kcal2.7g0g0.6g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml0.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g6g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g53kcal6g1.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko24g26kcal3g0.8g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.5g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.6g3.4g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414