Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4.7g17kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Kevytmaito (Valio)15g6.7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g68kcal3.2g7.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko24g34kcal1.6g3.9g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.8g2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.4g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000