Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa3.3g10kcal0.8g0g0.8g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.2g13kcal0.5g0.1g1.2g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.3g0.7kcal0g0g0g1.1g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)1.3g7.7kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.1g5.5kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g134kcal7g2g10.8g3.2g
Valittu annoskoko24g67kcal3.5g1g5.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna12g34kcal1.8g0.5g2.7g0.8g
Arvot/100g100g282kcal14.7g4.2g22.7g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365