Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g11g18kcal2.2g0g1.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g8.2g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.7g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g58kcal4.8g0.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko24g29kcal2.4g0.4g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.2g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g121kcal10.1g1.7g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461