Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti3.4g10kcal0.1g0.2g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.8g11kcal1.3g0g0.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.7g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g62kcal4g1.4g4.4g0.4g
Valittu annoskoko24g31kcal2g0.7g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g131kcal8.4g3g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317