Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 10g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.7g8.8kcal0.7g0g0.7g0g
Riisi, keitetty, suolaa 4.1g5.6kcal0.1g1.2g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.7g6.9kcal0.5g0g0.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g59kcal3g4.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko24g29kcal1.5g2.2g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.8g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g124kcal6.3g9.3g6.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059