Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pekoni atria2.7g9kcal0.4g0g0.8g0g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Hunaja 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g73kcal6g2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko24g37kcal3g1g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1.5g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g154kcal12.6g4.2g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731