Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku HK 3%1.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Atria kevyt Perhenakki4.2g6.8kcal0.4g0.3g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g52kcal2g5.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko24g26kcal1g2.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.5g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g109kcal4.2g11.3g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055