Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g17g19kcal4g0g0.4g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g1.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g106kcal9.4g2.4g6.6g0.4g
Valittu annoskoko24g53kcal4.7g1.2g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g27kcal2.4g0.6g1.7g0.1g
Arvot/100g100g222kcal19.7g5g13.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480