Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)18g5.6kcal0.6g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl2.6g9kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g47kcal2.8g7g0.8g0.8g
Valittu annoskoko24g24kcal1.4g3.5g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.7g1.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g99kcal5.9g14.6g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534