Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Hiiva, 50g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sokeri0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Margariini 80% keskiarvo0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7g3.9kcal0.6g0.4g0g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.4g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 2.8g0.8kcal0g0g0g0.1g
Rusina0.8g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g89kcal3g14g2.2g1g
Valittu annoskoko24g45kcal1.5g7g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal0.8g3.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434