Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 4.8g10kcal0.1g0g0.9g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu, rainbow7.2g7.2kcal1.7g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio4g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g1.2g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Tilli, tuore 2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g53kcal4.2g1.2g3.4g0.8g
Valittu annoskoko24g26kcal2.1g0.6g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.1g0.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g111kcal8.8g2.5g7.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430