Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g8.9g14kcal2g0g0.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)10g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g39kcal4.2g2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko24g20kcal2.1g1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1.1g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g82kcal8.8g4.2g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011