Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen11g14kcal1.9g0.2g0.9g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK4.9g7.9kcal1g0g4.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.1g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.7g2.2kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g60kcal5.8g1.8g11.8g0.2g
Valittu annoskoko24g30kcal2.9g0.9g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.5g0.5g3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.1g3.8g24.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672