Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 5.5g11kcal1.6g0g0.5g0g
Siankylki, raaka1.4g4.4kcal0.2g0g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g50kcal3.8g3.4g2g0.4g
Valittu annoskoko24g25kcal1.9g1.7g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g105kcal7.9g7.1g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933