Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g42g166kcal3g25.8g5.8g0.5g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.3g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa67g67kcal7.3g2g3.3g0g
Karpalo 33g11kcal0.1g1.1g0.2g1.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio33g47kcal0.9g2.2g4g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g933kcal27.2g136.4g30.4g3.2g
Valittu annoskoko230g467kcal13.6g68.2g15.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna115g233kcal6.8g34.1g7.6g0.8g
Arvot/100g100g203kcal5.9g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239