Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus63g44kcal10g0g0.2g0g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)125g41kcal0.9g8.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g189kcal23.6g18g1.8g1.8g
Valittu annoskoko230g95kcal11.8g9g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna115g47kcal5.9g4.5g0.5g0.5g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480