Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 47g20kcal4.6g0.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe7.8g30kcal0.2g7.3g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.6g5.1kcal0g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton12g37kcal2.7g1.2g2.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl62g212kcal1.2g1.9g21.8g0g
Canderel makeutusjauhe1.6g6kcal0g1.5g0g0g
Karviainen 98g39kcal0.9g5.3g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g699kcal19.2g37.4g49.2g6.6g
Valittu annoskoko230g350kcal9.6g18.7g24.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna115g175kcal4.8g9.4g12.3g1.7g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8.1g10.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202782