Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 39g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g187kcal4.6g28.6g4.6g4.2g
Valittu annoskoko230g94kcal2.3g14.3g2.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna115g47kcal1.2g7.2g1.2g1.1g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644