Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g62g59kcal12.5g0g1.1g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Makaroni, tumma 62g225kcal8.4g41g1.9g3.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g52g21kcal0.7g4.2g0.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g52g62kcal1.8g1.9g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g754kcal46.8g94.2g18.8g7.4g
Valittu annoskoko230g377kcal23.4g47.1g9.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna115g188kcal11.7g23.6g4.7g1.9g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001