Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%35g60kcal7g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 87g24kcal1g3.5g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g190kcal17g9.6g8.2g4.2g
Valittu annoskoko230g95kcal8.5g4.8g4.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna115g48kcal4.3g2.4g2.1g1.1g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648