Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Naudan Sisäpaisti109g120kcal24g0.1g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.5kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g87g32kcal1.6g5.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g375kcal52.4g17.4g11.8g1.4g
Valittu annoskoko230g188kcal26.2g8.7g5.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna115g94kcal13.1g4.4g3g0.4g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729