Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Appelsiini, kuorittu 38g18kcal0.2g3.3g0.1g0.8g
Salaatti, jäävuori tuore75g7.5kcal0.8g0.6g0.2g0.8g
Kurkku 26g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Halloumi-juusto light, 100g19g41kcal5.1g0.2g2.2g0g
Hunaja 2.6g8.7kcal0g2.1g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen2.6g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g249kcal28.8g16.6g6.2g4g
Valittu annoskoko230g124kcal14.4g8.3g3.1g2g
Annoskoko puolitettuna115g62kcal7.2g4.2g1.6g1g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029