Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali30g6.2kcal0.4g1g0.1g0.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 23g7.5kcal0.1g1.3g0g0.6g
Parsakaali, keitetty, suolaton 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g2.3g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana461g230kcal23.6g6.6g11.6g3g
Valittu annoskoko230g115kcal11.8g3.3g5.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna115g58kcal5.9g1.7g2.9g0.8g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974